| ReignForest a întrebat:

Am dinți foarte galbeni și vreau să-i albesc la dentist. Cum fac ei? Dar dacă îmi sângerează gingia ce poată să facă? Folosesc lacalut multi effect și periuță de dinți are perii ăia tari care e cea mai bună, dar să fie moale? Rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Mergi la un stomatolog pentru un tratament si vezi ce sfat iti poate da si el.
Sangerarile gingivale duc adesea la căderea dinților.

| StrongHeart a răspuns:

Du-te si fa-ti detartrajul,spala-te pe dinti dimineata si seara, mananca fructe si legume, evita dulciurile si bauturile carbogazoase, fumat, etc si o sa vezi imbunatatiri.
Optional, poti sa folosesti si ata dentara.
Eu folosesc sensodyne, e destul de buna.
Oricum cel mai bine vorbesti cu medicul tau stomatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara o periuta electrica. Eu mi-am luat cu 100 de lei si se vede diferenta dupa 2 minute daca pui cu functia de albire

| TLF92 a răspuns:

Daca te apuci sa tii albesti la dentist adio sucuri carbogazoase sau cafea asta ca idee

| Julia1188 a răspuns:

Iti recomand pasta de dinti Elgydium Anti Placa pentru a indeparta placa dentara sau Elgydium pentru albirea dintilor. Fac minuni. Si periuta foloseste de care vrei, dar sa fie Soft.