Dintii strambi se indreapta cu aparate speciale. Daca iti scoti dintii strambi si ii inlocuiesti cu implanuri este ca si cum ti-ai inlocui rinichii tai cu transplanturi doar pentru ca ai racit putin la vezica urinara. Solutia asta, pe care propui, este cea mai paguboasa din cate am auzit vreodata. Multa sanatate!
Daca tot insisti sa i corectezi in alt fel decat aparatul dentar, iti recomand sa'i imbraci, pe fiecare din ei.Implanurile costa o avere si in plus nu te tin mult, pentru ca sunt foarte delicati adica nu poti manca nici prea rece si nici prea cald.Iti recomand totusi cu caldura aparatul dentar!
In loc de implant, poti purta aparat dentar pe interior, care nu se vede. care e la fel de scump ca si implantul, asa ca te-ai scos=)
pace!
Da asa i-am avut si eu dar se indreapta cu un aparat special in care ti indreapta in 8 luni si a avut efect si daca nu merge incearca sa il porti tot anul ma rog sa revenim deci e un aparat cauciucat in care il bagi in gura o inchizi (gura) si o sa sinti ca ceva e neinregule de ce deoarece dintii de jos care sunt drepti vin peste aia din fata si ii indreapta si ai sa vezi ca functioneaza.
Ai gandit-o singur sau te-a ajutat cineva? :))) http://dentoplus.ro/sfaturi-stomatologice/despre-implantul-dentar