| yinna a întrebat:

Am dioptrie -0, 5 si vruiam sa va intreb: Nu prea ii port pentru ca am impresia ca cu cat ii port mai mult cu atat vad mai prost cand ii dau jos.pentru ca ma obinuiesc cu ei.nu stiu ce sa fac este adevarat ca daca portii ochelarii iti scade dioptria? mie nu mi se pare...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiind mioapa, tie dioptriile nu iti vor scadea niciodata, ci iti vor creste. Daca porti permanent ochelari, vor creste incet. Daca ii porti cand iti tuna, dioptriile vor creste repede si vei ajunge in cativa ani sa porti funduri de sifon. Vezi din ce in ce mai prost fiindca nu ii porti mereu, ci ii dai jos aiurea

| cristinna23 a răspuns:

Stiu cum e sa porti ochelari dar poarta-i ca o sa-ti faca bine si daca nu-ti place ceva la lentile schimba-le.