| emaliana a întrebat:

Am dioptrie -3, 25 la ochiul drept si -2, 75 la ochiul stang, ma intereseaza daca pot purta lentile de contact si ce riscuri sunt.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Lentilele de contact nu e bine sa fie purtate pe tot parcursul zilei, iti predispui ochii la infectii( conjunctivite), oricum trebuie sa ai si o pereche de ochelari. Igiena lentilelor de contact si a manevrelor de manipulare a acestora trebuie sa fie extrem de riguroasa.

soothe
| soothe a răspuns:

Mai comozi sunt ochelarii, mai siguri, mai igienici si. mai sanatosi. Plus ca uneori iti dau un aer mai 'telectual happy

| fabiola a răspuns:

Nu oricine tolereaza lentilele de contact.Iti sugerez sa iti faci ochelari in farmaciile sensiblue unde poti comanda lentile foarte usoare din plastic si rame din titan! Costa un pic mai mult dar sunt foarte comozi de purtat!

| madalinutza a răspuns:

Nu-ti pune lentilewinking
mai bine ia-ti ochelarii.
ii mai sigur
daca ai lentile trebuie sa ai grija de ele.is sensibile trebuie sa fie mereu curate sa le iei jos cand te culci etc.
si o sa te deranjeze la inceputhee hee
asa ca mai bine ochelarihappy

| constantyna a răspuns:

Mai buni sunt ochelarii!

| Elena_2807 a răspuns:

Poti purta lentile de contact. Eu port lentile de 3 ani si nu am avut niciun fel de probleme pana acum. Ma simt foarte bine cu ele. Le port doar cand merg la scoala sau in oras. Am si o pereche de ochelari pe care ii mai port prin casa. Bineinteles ca sunt si lentile permanente pe care ti le pui si cateva luni nu mai ai treaba cu ele. happy