Lentilele de contact nu e bine sa fie purtate pe tot parcursul zilei, iti predispui ochii la infectii( conjunctivite), oricum trebuie sa ai si o pereche de ochelari. Igiena lentilelor de contact si a manevrelor de manipulare a acestora trebuie sa fie extrem de riguroasa.
Mai comozi sunt ochelarii, mai siguri, mai igienici si. mai sanatosi. Plus ca uneori iti dau un aer mai 'telectual
Nu oricine tolereaza lentilele de contact.Iti sugerez sa iti faci ochelari in farmaciile sensiblue unde poti comanda lentile foarte usoare din plastic si rame din titan! Costa un pic mai mult dar sunt foarte comozi de purtat!
Nu-ti pune lentile
mai bine ia-ti ochelarii.
ii mai sigur
daca ai lentile trebuie sa ai grija de ele.is sensibile trebuie sa fie mereu curate sa le iei jos cand te culci etc.
si o sa te deranjeze la inceput
asa ca mai bine ochelari
Poti purta lentile de contact. Eu port lentile de 3 ani si nu am avut niciun fel de probleme pana acum. Ma simt foarte bine cu ele. Le port doar cand merg la scoala sau in oras. Am si o pereche de ochelari pe care ii mai port prin casa. Bineinteles ca sunt si lentile permanente pe care ti le pui si cateva luni nu mai ai treaba cu ele.
Geoops întreabă: