Aciclovir crema de la Tis Farmaceutic sau orice alta firma. Ia tub micut. Costa vreo 5 lei; da-te cat mai des. Mie cand imi iese unul fug repede sa dau cu crema des si de multe ori nu avanseaza, ci imi da inapoi in 1-2 zile. Plasturii nu sunt buni si cad. Poti incerca unul, dar sunt scumpi si neeficienti. Am impresia ca sunt mai mult pentru. protectie. De ajutat nu m-au ajutat deloc.
Multumesc pentru. fundita. Mi-am adus aminte de ceva. Herpesul apare pe fondul imunitatii scazute. Faceam intr-un timp de 2 ori toamna, iarna si primavara iar, deci de o gramada de ori pe an. Ia echinaceea, te va ajuta mai ales in perioada asta, in care suntem predispusi la raceli, viroze, etc. Eu iti recomand asta: https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10033244 Mergi la farmacia asta daca esti din Bucuresti - au cele mai bune preturi de pe piata sau gasesti si la altele cu circa 5-7 lei mai scump.
Cauta un farmacist preparator.
de ce preparator? pentru ca toate produsele ce pot fi cumparate nu mai au aceeasi concentratie ca acum ceva vreme... totul este lungit si fara eficienta!
un farmacist bun preparator te ajuta.
asta inseamna ca ai imunitatea scazuta sa stii. alimentatie proasta!