| Ioana06i a întrebat:

Am dureri, grețuri și simptome cum
că mi-ar veni menstruația, dar nu îmi vine...În noiembrie mi-a venit de 2 ori, în decembrie deloc. Până acum, menstruația mea era normală și venea la timp. Am SOP, rezistență la insulină și probleme hormonale și iau anticoncepționale și am luat și mult în greutate. E normal?

PS: ieri am avut niște scurgeri foarte, foarte mici de sânge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ai folosit un test de sarcină?

| Ioana06i explică (pentru Kufu95):

Nu am întreținut relații intime niciodată.

| Kufu95 a răspuns (pentru Ioana06i):

Pentru ce folosești anticoncepționale?

| Ioana06i explică (pentru Kufu95):

Pentru reglarea hormonilor...Am SOP de 5 ani.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ai probleme hormonale si da, este normal sa iti intarzie menstruatia si sa iei in greutate.Problemele hormonale pot fi si din cauza ca iei anticonceptionale daca aceste nu sunt prescrise de medicul ginecolog. Daca ai greturi si simptome ale menstruatiei perioade lungi de timp si aceasta nu apare inseamna ca ai dismenoree.Cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog, acesta iti poate prescrie niste anticonceptionale potrivite pentru tine.

| Ioana06i explică (pentru IL0VEDINER0):

Iau anticoncepționale de 5 luni, prescrise de medic, dar nu am mai fost la control.