Ovarele tale sunt inflamate probabil, asa ca trebuie sa te duci cat mai repede la ginecolog. Cand nu urinezi, vezica creste in volum si apasa pe ovarele bolnave.
Cauzele pot fi mai multe o inflamatie a ovarelor de la o raceala sau chisturi neeliminate la ciclu care te deranjeaza, si pot apasa pe vezica urinara si atunci apar durerile, sau poate ai o infectie urinara si vezica urinara e afectata, sau o inflamatie a intestinului care radiaza si ea in zona aceea, sau o problema cu uterul care poate fi coborat si apasa pe vezica, sau fibrom, pot fi multe doar mergand la ginecolog si facand analize si o ecografie completa sau ginecologica poti afla un raspuns mai exact, dar nu sta asa o problema mai mica atrage una mai mare si mai grava si mai greu de rezolvat daca afecteaza mai multe organe, si eu am aceste junghiuri si am aflat ca am ovarele polichistice, inflamate si va trebui sa ajung si la endocrinolog sa rezolv problema, asa ca nu mai sta fuguta la dr.
Ti-ai dat singura diagnosticul, ramane sa mergi la ginecolog pentru consult si tratament si asta cat mai rapid. Nu stiu cum poti sta cu asa un disconfort?
Se poate sa fii racita. In afara de tratamentul pe care o sa-l primesti incearca sa incalzesti zona cu o pernuta electrica sau cu un recipient in care ai pus apa calda. Succes!