Amice am avut si eu aceeasi problema sunt practicant de 3run si stiu exact ce trebuie sa faci: I-pentru a scapa de durere trebuie sa tii piciorul intins si sa apesi pe rotula de cateva ori...fa asta cand simti durerea sau cand iei pauza de la antrenamente. II- Ia-ti niste genunchiere din intersport sau din alt magazin sportiv... trebuie sa spui celui care vinde unde te doare si o sa-ti recomande el niste genunchiere. Dupa ce le-ai cumparat poartale la fiecare antrenament!
Cred ca tot medicul iti va putea rezolva durerea,pentru ca se pare ca ai meniscus,si asta o poate trata numai nenea doctorul,ungel pina atunci cu crema VOLTAREN, dar grabeste-te la medic, sanatate
Daca faci sport intensiv, sau de performanta s-ar putea sa ai nevoie de o suplimentare a alimentatiei cu vitamine si minerale. Cred ca ai nevoie de glucozamina si boswellia, care va ajuta la refacerea cartilajului, cel imi bine sin surse naturale si nu sintetizate in laborator ( artrostop). Incearca de la Nutrilite ( Amway), ai nevoie de cel putin 6 luni de folosire neintrerupta, dar e bine sa consulti un medic ortoped si sa-i spui ce ti-am recomandat.
Poti gasi glucozamina si boswellia aici: http://www.premiumvitae.com/glucozamina-si-boswellia/
Aceste suplimente te pot ajuta pe termen lung. Tata a facut sport de performanta si a avut ruptura de menisc, iar de cand foloseste Glucozamina & boswellia (de aprox 3 luni) a uitat de durerile provocate de schimbarile vremii.