anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dureri la subrat acompaniat cu o bubita mica de 2 ani timp in care durerea a devenit mai mare si mai deasa...imi apare si imi dispare nu am fost la doctor pentru ca am crezut ca nu e nimica. Prima oara mi-a aparut la mare dupa ce am facut baie iar dupa acea dupa ce mam dat cu deodorant ceea ce m-a facut sa cred ca sunt alergic la ceva... dar imi apara si fara sa ma dau cu ceva la subrat.Ma doare la atingere si durerea nu e la fel niciodata, cateodata e usoara cateodata e mare, alteori e ca un fel de usturime. Transpir foarte mult si foarte des la subrat si nicaieri altundeva asa de mult.
Am 17 ani si sunt baiat ca sa nu credeti ca am cancer la san sau altceva laughing unii asa credeau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Barbatii pot face cancer la san asa ca nu mai rade ca am vazut chiar un baiat de 17 ani cu cancer la san si metastaze osoase.
2. Nu cred ca e cancer la san, nu de alta dar in doi ani boala ar fi evoluat foarte mult si ai fi fost diagnosticat pana acum. Cred, mai degraba, ca e vorba de o hidrosadenita: o inflamatie a unei glande sudoripare ca urmare a epilarii axilare si folosirii deodorantului. Trebuie sa ajungi la chirurg, fiindca singurul tratament este extirparea chirurgicala a glandei afectate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi... o sa merg la doctor ca acum mi-ai dat si un motiv laughing