| TheSpecialOne a întrebat:

Am dureri mari de cap, ameteli si dureri la inima in momente de stress, nervozitate etc. Astazi in urma unei astfel de stari prelungite a inceput sa imi curga sange din nas fara vreun motiv si am fost aproape de lesin. inca nu mi-a trecut. ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mihaa a răspuns:

Atacuri de panica sunt....ai si pulsul mare la inima? simti ca bate inima mai tare? daca da,, iti recomand distonocalm,, se da fara reteta de la farmacie

| TheSpecialOne explică:

Ce poate fi?

| TheSpecialOne explică:

KUBY78 se vede dupa nume ca esti cretin dar si dupa poza asa ca taci macar

| KUBY78 a răspuns:

Cancer

| RAY a răspuns:

Atac de panica as spune eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

un drum la doctor! neaparat! pare ceva in neregula cu tensiunea.

| giony54 a răspuns:

Trebuie sa mergi urgent la doctor pentru ca daca a curs sange pe nas inseamna ca ai tensiune oscilanta si nu este de joaca si de acolo si durerea de cap.

| UnNumeCaToateAltele a răspuns:

Mergi neaparat la un doctor, nu mai sta sa pui intrebari. Daca chiar te simti atat de rau consulta neaparat un doctor, nu asculta raspunsurile de pe TPU care poate n-au nici un sens.