S-ar putea sa fie spondiloza cervicala mergi la neurolog sau medic de familie dacă ai probleme de echilibru, vertij, rigiditate cervicala parestezii furnicături la nivelul bratelor a umerilor și migrena sau intepenirea gatului s-ar putea sa fie spondiloza cervicala dacă nu mergi la timp se va agrava e o boala degenerativa.
Cauzele pot fi genetice sau cauzate de sedendarism, sau realizarea frecventa ce supun coloana vertebrala la tensiune sau ridicarea de obiecte grele în mod constant. Dacă ai probleme cu tensiunea sau tiuit în urechi tulburări de echilibru cauza ar fi aceeași spondiloza cervicala.
Salut! : )
Ai putea să consulți un medic. Opțiunile pe care le ai în casă nu sunt întotdeauna de ajutor. Nu te ajută mereu ceaiurile, mâncarea sau somnul. Nu ți-aș recomanda pastile, că nu știu ce alte probleme ai (și aspirina poate să facă rău). Poate fi vorba și despre altceva. Poate îți trebuie ochelari de vedere.
Pe mine când mă doare capul știu de la ce e. Când nu știu, mă duc la medic.
Nu știu ce vârstă ai, pari destul de tinerică, dar astea ar putea fi, printre altele, motivele de la care te doare căpșorul: că ai fumat, că nu ai mâncat, nu ai băut apă suficient, ai stat în soare (la ce vreme e, nu e cazul), nu te-ai odihnit suficient sau ai avut parte de activități care te-au solicitat în mod deosebit, dar sunt multe motive (dacă ai un istoric medical, mai afli de pe acolo; lovituri și altele, de-a lungul anilor) și nu le cunosc nici eu pe toate.
http://www.sfatulmedicului.ro/......icala_1665
Mai documentează-te, ca să știi pe viitor, dar în principiu consultă un doctor. Tratamentele după ureche nu dau roade pe termen lung sau nu sunt corecte.
Sper să îți treacă. : )
Te poti urca in autobuz si sa mergi la un control medical. Singura varianta.
Pai nu urma sa faci RMN? acolo ce a spus rezultatul. Este posibil zic ca afectiunile cervicalei sa dea dureri in cap, datorita radierii durerei in sus si jos catre coloana, zic ca ar fi posibil nu ca acesta este cauza neaparat.
Fuguta la medicul de familie si el decide daca iti da trimitere sa fac direct un RMN sau trimitere la neurolog sa decida el.
Pana atunci poti lua de la farmacie un antiinflamator cu doza adecvata varstei tale.
Da posibil sa am si tensiune, simt pulsatii mari dupa cap
teo_balaus întreabă:
Lavynya11 întreabă: