anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dureri puternice de cap care imi provoaca stari e voma. Este cumplit, ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la doctor cat mai repede, poate fi o stare nervoasa, presiune intercraniana, cauzele sunt multiple

7 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa vizitezi cit mai repede un medic de specialitate pentru a face o tomografie, acest lucru este foarte important, nu mai sta pot interveni alte stari; E mai bine sa fii prevazatoare, decit sa ajungi in stadiul final cind nu mai poti face nimic.Multa sanatate.

| andreutz a răspuns:

Eu iti recomand sa faci mai intai un tomograf... dar nu sunt medic... e doar o parere...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-ar putea sa ai fie o migrena, fie o nevralgie de trigemen. consulta un medic neurolog. succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa stai acasa pana iti trece, sa nu iei nimic ca e posibil sa te doara mai tare, ai mare grija, cu medicii din ziua de azi mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am dureri puternice de cap care imi provoaca stari e voma. Este cumplit, ce pot sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la medic

| extezy a răspuns:

Sa mergi la Doctor! cat mai repede ca poate nu iti afecteaza acum sistemul nervos sau alte organe dar in timp aceste probleme apar dar cu o amplitudine mult mai mare si iti pot cauza probleme foarte grave, plus ca, cand esti mai la "batranetze" sistemul tau imunitar este mai slabit si nu te mai favorizeaza asa mult... Bafta (un control la medic)!