Memo plus, nu ajută la înlăturarea emoțiilor, la este doar un efect placebo.
Ai putea încerca să închizi ochii în timp ce cânți, sau să fixezi privirea pe instrument.
Memoplus este pentru memorie, pentru emotii ti-as recomanda Distonocalm sau Rudotel si sa iei doar o pastila cu cel putin o jumatate de ora inainte de a intra pe scena.
Si tot inainte de a intra pe scena, incearca sa te concentrezi doar asupra piesei pe care o interpretezi.Nu te gandi nici la pasaje dificile, nici la spectatori si nici la ceilalti concurenti(daca sunt). Trebuie doar sa traiesti farmecul acelei piese, sa fi doar tu si instrumentul tau.Asa trebuie sa fie un artist.
Crede-ma, ca stiu ce spun.
Bafta in continuare.
P.S.Treptat,va trebui sa renunti la pastile, altfel devii dependenta.
Eu folosesc intelect plus, cam alcelasi lucru cu memoplus, te relaxeaza, creste puterea de concentrare, nu mai esti obosita... la mine merge pentru emotii nu am incercat doar ca sa pot sa retin operele la romana mai usor.
Sfatu meu e sa nu iei nici o pastila, adica totul depinde de tine, stiu si eu cum e pe scena, trebuie doar sa te gandesti ca esti doar tu cu tine, nu mai da atentie emotiilor, acorda atentie piesei pe care o canti, succes
anoooonimm77 întreabă: