| Mititica12 a întrebat:

Am facut abdomene si acum ma doare sub burta crying
Aveti idee ce poate fi si ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Mănânci repede o shaorma mica bei o cutie de cola in timp ce mergi la pas pe strada nu te opri că te doare mâine de mori
După shaorma mână ci o pastila de aspirina dinaceea efervescenta de la Bayer

Tot de la farmacie ceri un plic doua de ser pentru rehidratare

Serurile pentru rehidratare cu minerale și vitamine sunt foarte bune pentru organismul obosit
Bei plicurile acestea apa poate fi chiar minerala Borsec la sticlă de sticlă

Aștepți 2 ore și dacă te mai doare mai bagi o aspirina efervescenta de la firma Bayer

Poți să bei un pahar de vin roșu natural de țară pentru că el conține vitamine și minerale și fier foarte folositor celulelor că să se oxigeneze
Dar sa nu bei mai mult de 200 mililitri că nu face bine

Și dacă tot te doarea in încă 2 ore și nu găsești nici o rezolvare poți să te duci la farmacie să te rogi să îți dea doua pastile de algocalmin sau 2 fiole
Dar nu le iei pe amândouă o dată ci un algocalmin acum și o singura pastila de paracetamol simplu
Și multă apă că spele ureea din sânge
Să spele pastilele și ce ai mai băgat mai înainte
Să detoxifice organismul
Pt că pe tine te doare și pentru că acolo sau produs niste substanțe chimice ce trebuiesc eliminate iar sângele cu ficatul
rinichii și plămânii contribuie la curățarea organismului.
Poți să mai faci și un dus mai lung pentru că o parte din toxinele din organism se elimina prin piele

Și dacă tot te doare nu te opri mai fa ceva mișcare pentru că daca te oprești brusc o sa te doară și mai tare mai fa ceva mișcări că dacă trândăvești se amplifică durerea pe mai multe zile
Daca te miști scapi de durere

| Violleta2022 a răspuns:

Sa continui sa faci abdomene ca scoti febra musculara.
Este nromal sa se inatmple asa ecva la cei care nu fac sportd eloc si incep sa faca prima oara... dar se scoate tot cu fort fizic, ingorand durerile.

| relian a răspuns:

Ce sa faci? Baga in contuare, te dor muschii, ai febra musculara cum zic oamenii, deci baga in continuare si in 2-3 zile o sa fii boboc.

Daca nu mai bagi, atunci o sa te tina durerea aia o saptamana daca nu si mai mult laughing
Asa e cand o fredeonezi, cand nu faci efort mai deloc.

| Nirvanaaa a răspuns:

Te-ai fortat prea tare și ai făcut febra musculară. Ia o pauza de la abdomene vreo 2 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Febra musculara

Trece de la sine in 3-5 zile

| Strwberrs a răspuns:

Ai facut febra musculara din cauza ca ai facut multe si nu erai obisnuita... iti recomand sa nu mai faci de astea ca dupa o sa te doara si burta, o sa te doara si coastele, etc

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

A făcut prea mult efort burtica))))))

| Sorinelz1 a răspuns:

Sa nu te lași de sport! Asta sa faci.

Pace

| CelcestieMULTE a răspuns:

Salut, iti scriu din propie experienta si eu am facut abdomene si mi-a inceput o durere sub burta, am fost la spital ca m-am speriat ca e ceva grav, dar acolo mi-a spus doctorul ca este doar intindere de muschi si ai nevoie de pauza si relaxare si sa nu mai fortezi muschiul ala momentan.

| Codrin987 a răspuns:

O labă și e totul bine crede-ma cine știe cunoaște