| victor197575 a întrebat:

Am facut analize.si la 5.51 TSH mi a iesit ca fiind 6.82
peste limita

daca imi poate spune cineva ce inseamna asta si daca se trateaza. cum,...
va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inseamna ca ai o problema cu tiroida. Tratament iti va recomanda medicul endocrinolog in functie si de alte analize (T3, free T4, ecografie tiroidiana).

| Ancutsa a răspuns:

Buna, Victor!

La ce a iesit peste limita? la fier? daca da, si eu am la fel. asta inseamna ca inainte de a-mi lua sange, cu o zi in urma am mancat salaturi si multe fructe.

Eu nu stiu ce as putea sa-ti recomand mai exact. decat sa mergi la doctorul tau de familie cu rezultatele analizelor si sa-ti dea ea/el medicamentele potrivite.
Sanatate!winking

| stefan_4644 a răspuns:

Victore...prima oara zi cati ani ai.Brigaela a zis de t3. 4 ele se fac cand faci testul...ala urmareste prima oara raspunsul de triiodotironina(t3) astea intra in foarte multe activitati ale organismului depinde din ce motiv te-ai dus sa iti faci testul. ce simptome ai avut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil activitate tiroidiana scazuta. fa si analiza Ft4, e similara dar mai completa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce simptome ai avut?