| onnylife a întrebat:

Am facut avort spontan la 7 saptamani
seara a cred ca a iesit, dar nu stiu sigur.am avut dureri de burta si sangerari.acum nu mai am dureri de burta...dar sangerez cam de 3 ori mai mult decat la menstruatie.
miercuri 11/07/2012 am programare pentru chiuretaj.ce vor face doctorii daca cumva bebe deja a iesit? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Niciodata in curusl unui avort spontan nu se elimina complet copilul si placenta, intotdeauna raman resturi necrozate care se infecteaza. Nu poti sta pana miercuri, trebuie sa faci chiuretaj in primle eore de la producerea avortului spontan. Nu pot sa cred ca exista un medic care te-a programat pentru chiuretaj la 3 zile de la un avort spontan, pana atunci ai putea face septicemie si muri. Du-te urgent la un serviciu de urgenta, te vor interna si chiureta imediat, sub protectie antibiotica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi la doctor sa vezi de sangerarea aceea. Cand vei merge miercuri, probabil ca doctorul se va uita sa vada daca nu a ramas placenta sau alte resturi in uter, si va curata tot.
Imi pare rau de situatia in care esti, sper sa nu ramai cu traume pra mari pe plan psihic.(asta daca ti-ai dorit copilul)