| Patricia445555 a întrebat:

Am făcut azi 8 luni de sarcina am 19 ani nu știu de ce ma dor foarte tare picioarele.E posibil sa fie de la sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Da de la sarcină cu siguranță. Dar bine înțeles pot fi și alte simptome cel mai bine ar fi sa mergeți la medicul de familie sa faceți o consultație o analiză să știți sigur 100%la100% de la doctorul Dumneavoastră de familie ca nu există și alte probleme de sănătate și bebelușul este în regulă și Dumneavoastră.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai probabil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai picioarele umflate sau doar te dor? Te dor ambele picioare sau numai unul? Ai un tensiometru acasă?

| Madaxo97 a răspuns:

Da, cel mai probabil e de la sarcină. Încearcă să te odihnești cât mai mult, ai luat mult în greutate? Poate și de asta te dor picioarele

| ioana748 a răspuns:

Da, poate ar trebui sa faci un control.
Nastere usoara ❤️

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medicul care te supravegheaza in timpul sarcinii, ca nu-i normal sa te doar picioarele.

| Cipi1212 a răspuns:

Sarcina îți poate provoca dureri de spate, urinari frecvente și probabil probleme cu picioarele.