| YoyoXender a întrebat:

Am făcut cu un flexor pentru încheietură si m-a durut o perioada tendoanele de la mâna, după acea mi s-a format ca o bășică mica pe tendon si când mișc degetele se mișcă si acea bășică, dar de durut nu ma doare doar vreau sa o pot trata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| carevaescu a răspuns:

Da mai, a facut o activitate care i-a stresat flexorul. Mare branza de inteleles ¯\_(ツ)_/¯

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Unii parca ati facut limba romana cu femeia de servici... inainte sa postezi intrebarea, RECITESTE-O sa vezi daca tu o intelegi ce ai scris apoi posteaz-o!

| carevaescu a răspuns (pentru lpavel):

Femeia de serviciu*... cu "u".
E destul de clara descrierea lui, cu toate ca ai dreptate, putea fi scrisa mult mai bine.
Insa nu cred ca are treba "basica", sau ce o fi, cu tendonul, dar... doar un medic ar putea ajuta cu adevarat

| lpavel a răspuns (pentru carevaescu):

Servici/serviciu e una si acelasi nu este o greseala! La ce e corect corectezi iar la ce nu se intelege nimic zici ca e ok?
Citez: Am făcut cu un flexor pentru încheietură... Daca tie ti se pare clara aceasta descriere atunci esti exact ca si cel care a scris-o! laughing

Doar serviciu e corect. Bine de stiutwinking

Da mai, a facut o activitate care i-a stresat flexorul. Mare branza de inteleles ¯\_(ツ)_/¯