Nu ai ce sa mai patesti, ai patit-o destul. Trece! Dar te poti alege cu o scutire la scoala eventual.
Va fi tot normal o sa treaca pune ceva rece si cum e vorba de neatentie o sa scriu un banc fara suparare
trei vampiri stateau pe deal(era noapte)primul se duce fuga fuga la valea si vine cu gura in singe ceilalti il intreaba unde a fost si el arata cu degetul
_vedeti barul cela?
_da
_iata acolo am fost! al doilea tot s-a dus dar mai repede si a venit cu corpul in singe al treilea s-a dus cu o viteza nevazuta si vine suparat cu in cucui in cap
_ce s-a intimplat unde ai fost
_vedeti stilpul ceva de acolo
_da
_voi da da eu nu l-am vazut
in viitor ai grija ca poti sa-ti spargi si capul
Stai linistit! Nu ti se poate intampla absolut nimic! Asa te doare! E si normal daca te-ai lovit sa te doara! Nu ai de ce sa te sperii.Si daca nu ai incredere sau nu esti sigur de wparerea mea poti intreba medicul de familie! Funda?
E normal să te doară, la fel am pățit și eu, doar că în dreapta sus. Durerea o să treacă dacă aștepți (mie mi-a trecut într-o săptămână.
Nu poti pati nimic. dar ar fi bine sa pui ceva rece pe cucui ca sa se dezumfle, sper ca te-am ajuat { fundita }
User252426 întreabă: