| Achim_Elena_1977 a întrebat:

Am facut de doua ori analize la sange si la amundoua meau iesit mch 31, 4 nu stiu ce. nseamna si a doua globule albe 10, 5 iar n.7, 42 si m 0, 84 ce este toate astea.mie mea spus ca am a mai multe globule albe de cat rosii cu stima si respect astept raspunsu vostru

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Posteaza aceasta intrebare la categoria "Sanatate". Sunt acolo useri foarte priceputi in domeniu care te vor ajuta!

| alinadianaaa a răspuns:

In primul rand:MCH reprezinta hemoglobina corpusculara medie, si variaza in general cu volumul eritrocitar, iar valorile normale sunt cuprinse intre 26-34, dupa cum vad la tine hemoglobina este buna., iar la a dou chestiune dupa cum vad globulele albe sunt mai numeroase semn clinc ce se numeste leucocitoza.Ti-as recomanda sa mai faci inca un set de analize sa vezi exact cum sta situatia si apoi sa consulti un medic.