anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut dragoste fara protectie, pot sa raman gravida?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, depinde de ziua ciclului menstrual in acre te gaseai.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca s-a intamplat in perioada fertila( intre ziua 9 si 18), ai sanse mari sa faci un bebe.

| Malvina24 a răspuns:

Da, normal ca ai dar trebuia sa te gandesti inainte la lucrul asta! De ce te mai sperii acum pentu ca ti-ai facut-o cu mana ta! Daca n-ai ramas data viitoare da mai multa dovada de maturitate si protejaza-te! Nu cred ca ti-ai dori o boala sau sa vina pe lume un bebe nevinovat si pe deasupra nedorit! O zi frumoasa! Daca nu au trecut 72 de ore de la contactul sexual ia repede pastila de a 2a zi, daca au trecut cumpara un teste de sarcina!

| yellowalien a răspuns:

Sper ca intrebarea e pusa la misto...

| Petronela a răspuns:

Da

| euu03 a răspuns:

Doamne sfinte cand vad ce intrebare de copil de 2 ani pui im vine sa-mi fac cruce. Tu ce crezi? Logic ca exista o posibilitate destul de mare sa fi ramas insarcinata. Tu stii cum se fac copii? Ce rost isi mai are aceasta intrebare?

| deea40 a răspuns:

Da ai shase destul de mari sa ramai gravida.
dar ca sa te convingi dupa 2 saptamana din data de cand ai facut sex neprotejat... poti face un test de sarcina dar dupa 3 zilede cand faci testul mai trebuie sa faci unu ca sa fi sigura...
sau daca asta s-a intamplat azi sau ieri poti lua pilula de a doua zi.

| Daiana_1431 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine nu e asa posibil. mai bine fa'ti un test, si daca sti ca nu se poate controla, data viitoare protejeaza'te