| Angelofdemon a întrebat:

Am facut ekg la inima si a iesit bun, Dar totusi. am probleme ma inteapa, ma apasa uneori ca si cand as avea o piatra pe inima. Am frisoane, palpitati. Ce investigati trebuie sa fac sa-mi dau seama ca-i cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Flor1N94 a răspuns:

Daca ai varsta cuprinsa intre 17-19 ani, e OK, asa patesc si eu iar medicul mi-a spus ca e de adolescenta, te dezvolti. Nu e ceva care sa te ingrijoreze, stai cu spatele drept si cu umerii trasi in spate pentru a mari cutia toracica si trage aer mult in piept. Numai bine.

4 răspunsuri:
| Angelofdemon explică:

Care-i*

| gosh0108 a răspuns:

Cand ai facut ekg-ul, ce ti-a spus cardiologul?

| BiuL a răspuns:

Esti mai depresiva, panicoasa de fel? Daca inima e ok din puncte de vedere fizic, simpatomele astea ar putea aparea pe baza stresului... ia magnesiu.

| Karina23 a răspuns:

E posibil sa fie si din cauza lipsei de magneziu si potasiu. Poti sa iei aspacardin 1/zi... Mama are probleme foarte grave la inima si eu patesc ca tine si imi da o pastila si imi trece in cateva minute. Ca sa fi sigura du-te la medicul de familie sau la o farmacista si intreaba.
Sanate multa! ^_^