| andreea4ever a întrebat:

Am facut la scoala testul pentru TBC si am auzit ca nu avem voie sa ne facem baie 2 zile. E adevarat? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kiki123 a răspuns:

Nu, nu este adevarat.Eu chair am avut aceasta boala si nu este adevarat, crede-ma ca sunt cu informatiile la zi despre aceasta boala. Dar daca ai facut IDR(intepatura in antebrad)atunci nu ai voie sa uzi locul acela unde te-a intepat.Bafta

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat.

| alinutza83 a răspuns:

In cazul acestui test intr-adevar nu se face baie dupa - de fapt nu i voie sa expui la apa si la abur zona vaccinului ca se umfla rau...si poti fi considerat ca fiind fals pozitiv de TBC; cred ca e un fel de alergie care se manifesta la unele persoane in cazul contactului cu apa in primele 48 de ore.