| mirelena_3759 a întrebat:

Am facut o analiza la finalul unui tratament pentru infectie cu trichomonas, gardnerella si flora bogata in cocobacili si coci, si au scris pe ea "flora bacilara"- medicul mi-a zis catotul este ok si nu mi-a prescris nici un alt tratament, dar eu nu inteleg ce inseamna flora asta bacilara. Poate ma puteti lamuri. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flora avem peste tot, in gura, pe piele chiar si acolo jos happy. Este normal si benefic, ea ne apara de infectii asa ca poti sa stai linistita. Sanatate!

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, in vagin se gasesc niste bacili numiti bacili Doderlein sau lactobacili care mentin pH-ul normal si sunt normali. Nu ai nevoie de tratament pentru ei. Se invata despre ei la liceu, la anatomie, de aceea medicul nu ti-a explicat, dat fiind ca sunt notiuni stiute de toata lumea.