| Robert_Beghean_1993 a întrebat:

Am facut o hernie de disc l4 l5 lombara nervul osiciatic.Prima saptamana cu tratament medicamentos a fost mai greu pana si-au facut efectul.Acuma am facut si 2 injectii care costa 1000 de lei 1 si imi e mai bine dar tor am dureri suportabile.Intrebarea mea este am voie sa lucrez, gen sa servesc la un restaurant sau sa ridic mici greutati? Daca nu, cat timp n-am voie? Medicul neurochirug dupa injectii mi-a spus sa urmez tratament medicamentos inca 15 zile apoi sa-l sun cum ma simt daca mai e nevoie de a3 injectie. Multumesc.Am voie sau nu efort, medicl nu mi-a spus nimic in privinta asta? Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In perioada tratamentului si cam 3 saptamani dupa aceea trebuie sa stai mai ales in pat. Poti face mici plimbari (20-30 de minute), dar nu poti munci sau sta in picioare. Dupa aceea, poti ridica mici greutati 3-5 kg maxim, dar urmând regulile de la scoala spatelui (nu te apleci, ci te lasi pe vine si te ridici cu fesele contractate, nu te rotesti, nu cari). Nu cred ca vei mai putea lucra ca chelner, include prea mult stat in picioare, dar asta ramane sa discuți cu medicul

1 răspuns: