| anonim6570987 a întrebat:

Am facut o intrerupere de sarcina. Primele 3 zile m-am simtit bine dar ieri a inceput sa imi curga sange si dureri de burta la fel ca la CM. Am sanii tari si sensibili la atingere si imi curge ceva alb ca laptele. ce poate fi? (fara sa ma criticati va rog ca stiu ce am facut si sunt intr-o stare psihica destul de proasta)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa efectuarea intreruperi de sarcina procesul de sangerare se poate manifesta pe o perioada de mai multe zile care uneori poate sa tina chiar si 2 saptamani. Lichidul albicios care ti se scurge din sani, reprezinta un fapt normal deoarece dupa ce s-a produs implantarea sarcinii in uter, in sani se produce activarea glandelor mamare/lactifere care au inceput sa produca lichidul amintit. Multa sanatate!

| XxBlueRosexX a răspuns:

Intr-adevar ai facut o mare prostie deoarece o sa ramai cu experienta asta in minte toata viata. Esti sigura ca te-a curatat bine, mergi la un control sa vezi ce e.