| marian_4644 a întrebat:

Am facut o operatie de fimoza la o varsta inainta, cu 2 ani in urma si vroiam sa va intreb daca stie cineva, se poate din cauza acestei operatii sa nu mai simt nimic in timpul unui act sexual?

Nu simt nici un fel de placere, nimic. Sau o fi din cauza prezervativului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se poate ca in cursul operatiei, mai ales daca fimoza era stransa si o aveai de multa vreme, sa se fi lezat niste terminatii nervoase de pe gland si senzatiile sa fie mult reduse in timpul sexului. Se asemenea, o fimoza neoperata multa vreme duce la pierderea progresiva a sensibilitatii la nivelul capului penian.

| marian_4644 explică:

Se poate sa se fi lezat ceva, am si o cicatrice care e ramas de la operatie dar nu se cunoaste.

Dar cand ating zona aceea si preputul simt o senzatie foarte placuta si ma excit foarte repede.

Cel care m-a operat nu mi-a zis de repercursiuni sau ca nu o sa mai simt nimic

| marian_4644 explică:

O aveam de mic. nu cred ca era foarte stransa ca puteam decalota jumate din preput