Mai degrabă, ar trebui un consult la un neurolog, pentru a vă da o trimitere pentru un RMN.
Am programare la Orl pe 2 aprilie. Să aștept până atunci sau să merg la un Centru de permanență?
Mergi la UPU la spital sau in ambulatoriu (aici este contra cost).
Ai ramas cu o senibilitate dupa otita. Va trece in cateva luni.
Trebuie sa te feresti de frig. Sa ai gatul si urechile acoperite cand iesi.
Trebuie sa mentii trompele lui Eustachio desfundate:
- Pune comprese calde in spatele urechii
- Consuma lichide calde: ceaiuri, supe etc.
- Fa gargara cu apa sarata, cat de calda poti suporta.
Foloseste un Neti Pot si fa-ti spalaturi nazale cu sare de mare. Fierbi apa, sterilizezi vasul mai intai, torni apa fierbinte si o lingurita de sare. Lasi sa se racoreasca pana ajunge la temp corpului.
https://www.youtube.com/watch?v=sKlpRjgriGM
Ai tratament de la un medic OR list? Sau inca nu ai fost consultata de nimeni? Pina in aprilie se va agrava doar daca iti intra apa in urechi cand faci duș si te speli pe cap, daca nu te stergi bine in urechi si iesi afara in frig, trebuie sa pui picaturi in urechi poti pune acustivum sau ciprofloxacin picaturi dar trebuie reteta de la medic orl fara reteta nu poti cumpara, ai dop si va trebuii scos, suflă nasul ca secretiile din nas ( mucii) se duc in urechi daca tragi nasul si nu il sufli, si aceia sunt cauza otitei, otita este ereditara genetica dar si tu poti avea grijă sa nu se agraveze. Multa sanatate ce varsta ai?
Am 19 ani, e prima oara in viața cand fac otită. Am fost la un medic de la un centru de permanență pe care îl am in oraș, s-a uitat cu o lupă în ureche și a zis ca urechea este OK dar am multă scurgere galbenă, mucoasa urechii este normală, transparentă doar ca am scurgere. Timpanul nu este fisurat, a zis ca e OK din ce vede el, dar nu imi poate administra un antibiotic intern. Dar totuși eu tot simt un disconfort care mă apasa înspre cap, în spatele urechii.
Mi-a administrat totuși antibiotic picături pentru ureche, însă sunt sceptică în privința picăturilor de urechi, am auzit de la multe persoane ca mai mult agravează.
Pune picaturile asa cum ti le-a dat medicul, numai asculta parerile altora, doar cu acele picaturi te vei vindeca, pune din seara aceasta picaturile asa cum ti le-a prescris doctorul