anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am făcut sex neprotejat cu prietena mea și am luat candidoza (infecție cu o ciuperca) mi s-a umflat prepuțul penisului foarte rau, este ca o basica uriașa împrejurul penisului, am fost la dermatolog, mi-a spus sa iau pastile flamexim, omez și încă ceva…au trecut 5 zile și încă nu se vede nici o diferența, nu pot dormi foarte mult noaptea. A început sa usture, sa ma mănânce foarte mult, in cât timp trece? Dacă a avut cineva
https://www.google.com/......ps?/search
Arată asemanator, in afara de punctul roșu!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

Mi se pare interesant ca ai fost la medic si acesta a spus ca ai Candida albicans, dar nu ti-a dat tratament antifungic pentru a trata efectiv candidoza.

Un sfat, daca doresti sa il iei in considerare sau nu este alegerea ta; mergi la urolog, sau mergi macar la un alt dermato-venerolog.Acesta iti va da un tratament antifungic (posibil Nistatina sau inlocuitori) pentru a trata ciuperca, daca va considera ca primul diagnostic este cel corect. Daca nu, atunci cu siguranta iti va pune diagnosticul corect si iti va prescrie un tratament pe masura.
Imi pare rau sa o spun, dar un fung nu poate fi tratat cu antiinflamatoare si antihistaminice...Un fung va fi tratat cu antifungice/antibiotice.

In plus, cel putin din poza (chiar daca nu se intelege mare lucru), nu pare a fi candidoza.Dar fiindca este o poza oarecare de pe Google este greu de zis ce ai putea sa ai tu.De aceea, cel mai bine ar fi sa mergi la alt medic.In plus, prietena ta va trebui sa se trateze in paralel, fara sa aveti contact sexual pana la finalizarea tratamentului, indiferent de ce diagnostic veti primi.

Numai bine!

| Laura162 a răspuns:

Flamexin e antiinflamator.
Omez e protectie gastrica.
Niciuna nu are efect antifungic. Care e al 3-lea medicament? Intreb ca poate nu ti-a dat ceva efectiv impotriva ciupercii. Ce se da in cazul candidozei isi cam face efectul in 5 zile...

| AlbertoMadalin17 a răspuns (pentru Laura162):

Al 3 le-a este Borenar

| Laura162 a răspuns (pentru AlbertoMadalin17):

Borenar e antihistaminic (antialergic).
Ori nu ai candidoza si ai inteles gresit diagnosticul, ori medicul nu stie cu ce se trateaza o candidoza (varianta de care tare ma-ndoiesc).