| marianamay a întrebat:

Am facut sport, o ora si a doua zi m-am trezit cu o durere de spate.Din ce cauza credeti ca ma doare spatele? trebuie sa iau o pauza?
PS:Mai demult faceam si 2000 de abdomene pe zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MrLoveLife a răspuns:

Ai intrat in supraantrenament.Alocati o perioada mai mare sa te refaci si o sa fie totul bine.Si eu am avut probleme de astea cand m-am apucat iar de sala.Nu ai dc sa te ingrijorezi.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fa in continuare isi distrugi coloana si corpul, la ce ajuta abdomenele la nimic, pentru a arde grasimi trebuie sa tragi sa transpiri mai ales aia de pe burta fa cardio mult

| ayenne a răspuns:

Probabil nu te-ai antrenat demult happy incearca mai departe., Si nu cate 2000, e destul 20 dimineata si 20 seara ))) Are efect, crede-mahee hee
funda?

| RibbellaaInk a răspuns:

Aolo...opreste-te.laughing e de ajuns cateva dimineata si seara.ia o pauza

| SimonaCristina a răspuns:

E foarte mult 2000, faci intindere musculara. Fa antrenamente medii, cel putin o perioada...

| Cosmin86 a răspuns:

Abdomene = cele mai proaste si ineficiente exercitii

trebuie sa fii complet paralel cu sportul sa faci 2000