| Pacienta a întrebat:

Am facut tratament cu Cervugid (12bucati) pentru vaginita. Nu mi-a trecut, am inteles ca trebuie sa repet dupa 7 zile iar eu am facut pauza 2-3 saptamani. Ce se intampla? Isi pierde din efect? Raspuns urgent si SERIOS.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai înțeles sau nu ți-a spus medicul?
Cine ți-a prescris tratamentul trebuie să te vadă pentru a vedea exact evoluția afecțiunii și un tratament mai eficace!
În timpul tratamentului este interzis contactul sexual, fie el și protejat cu prezervativ!
Pa, pa.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu, geremnii care au ramas au devenit rezistenti la Cervucid si ginecologul va trebui fie sa-ti prescrie altceva, fie sa mareasca doza sau durata de administrare.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună din nou.
Luni dimineață dacă poți, mergi să-ți facă o recoltare de secreție vaginală pe lamă să vadă exact ce este și la ce este sensibil ca medicament. Nu te speli înauntru cu cel puțin 24 de ore înainte de recoltare și fără contact sexual, toaletarea o faci doar la suprafață cu apă călduță și un săpun lichid, cel solid usucă prea mult.
Sănătate.
Pa, pa.

| Pacienta explică:

Am citit pe internet prospectul, ea nu mi-a zis sa reiau tratamentul, dar mie nu mi-a trecut. Am fost la control si mi-a zis ca mi-a trecut...