| ana_1125 a întrebat:

Am facut un examen histopatologic la o alunita extirpata chirurgical. Rezultatul este "nev pigmentar compus hiperkeratozic".
Doctorul chirurg mi-a spus ca este bine, ca nu a fost cancerigen si ca nici nu se va forma acolo vreo tumora cancerigena, avand in vedere ca a scos alunita cu margine de siguranta mare.
Vroiam sa mai stiu si alte pareri, daca este in regula rezultatul histopatologic. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 0vidius a răspuns:

Rezultatul histopatologic este OK stai fara grija ca nu ai nici o sansa sa faci cancer dupa extirpare.

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Rezultatul histopatologic arata intr-adevar, ca alunita a fost una obisnuita, nu ai cancer.

| doctoressa a răspuns:

Buna! Intr-adevar, examenul histopatologic sustine ca alunita scoasa a fost una obisnuita, cum ti-a spus si medicul tau. Poti citi mai multe detalii despre alunite aici: http://www.i-medic.ro/boli/alunitelenevii-melanocitari
Multa sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut in regula, o alunita banala fara nici un risc