| M9 a întrebat:

Am febra musculara groaznica, ma dor picioarele de aproape nu pot merge.Ideea e ca dimineata am mancat ceva peste cu un sos de usturoi, pestele fiind destul de gras.Parca imi simt ficatul, dar nu e o durere propriu-zisa, cred ca de fapt e ceva mai mult psihologic, auto-sugestie, pentru ca mie in general imi e frica de tot ce tine de boala.
Ce sfaturi imi dati? As vrea sa-mi mai spuneti ce as putea manca ca sa imi elimin starile de rau si cum pot face sa-mi treaca febra musculara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Va trece de la sine, evita efortul pana tesutul muscular se reface. Mănâncă bine, pestele e Bun, e bogat in proteina si grasimi sănătoase. Ai nevoie si de carbohidrati. Scoate-ti din cap tampeniile, mănânci bine si odihneste-te. Nu uita de apa.

| AlexSalling a răspuns:

Maseaza zona, tu sau oricine ai langa tine. Se va ameliora.

| Violleta2022 a răspuns:

Ideea este ca, ai mancat mancare foarte grea dimineata, la mic dejun si nu te poti astepta sa te simti bine, cand manaci ceva gras, greu sau gretos, ins pecial dimineata.
Iti va trece in cateva ore, dar incearca sa bei apa cu lamaie stoarsa si indulcita cu putina miere de albine.
AZi evita sa mananci ca iti va fi mai rau. 1-2 zile de supa de zarzavat, sau ceai si pesmet, sunt binevenite, pana se elimina din corp, ceea ce ti-a facut rau.