| ioana_5244 a întrebat:

Am febra sau nu stiu cum sa ii zic 33.5 ce inseamna? tot imi scade si imi creste.mai inainte am avut 38.5. l-am mai pus odata si tot atata am avut.acum am 33.5. tin sa anunt ca ma doare capu de mor si transpir.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoru a răspuns:

Ce ai tu se chema frisoane. deci impachetari cu apa fierbine + antifebrile. pot fi foarte periculaose aceste frisoane. pot da convulsii.

| kr.mdy a răspuns:

Ia o aspirina.

| DianaDiii1761b a răspuns:

Inseamna ca termometrul nu e bun. daca ai febra mare, fa ce am facut eu, ia niste cearsafuri inmuiate in apa rece, si intindele pe tine, apoi ti-l pui iar, si vezi cat ai si asa in continuare pana iti trece. eu am aavut 39 si am facut asa si a trecut

| yoyosimi a răspuns:

Mai u ai racit de asta ai temperatura, si trebuie sa i zici mamei tale ca mama in orice problema te ajuta, de pilda mama mea e doctor si de asta zic sa i zici mamei tale ca poate sa te ajute.