| Earthquake a întrebat:

Am fimoza... cine stie ce pot sa fac, sa scap de aceasta afectiune?sad multumesc dau funda...:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic, daca nu, mai tarziu o sa ai probleme.Nu trebuie sa iti fie frica.

| BGDs a răspuns:

Se poate face operatia si chiar ar trebui sa te duci cat mai repede la un chirurg. Nu dureaza mult, cam 15 min si complicatiile sunt minime!

| Alemoni a răspuns:

Buna!
Sa te duci la doctor!
Succes!

| Unbearable a răspuns:

Usi la doctor. straight face
Unknow, are o pielita pe p.a.

| Earthquake explică:

Am 19 ani... ce ziceti se poate sa fac operatie de fimoza? ce efecte secundare ar fi :-s? si cam cat dureaza? si chiar si pretul ma intereseaza, multumesc.

| unknow a răspuns:

Ce este fimoza?thinking

| cristibogaciu a răspuns:

Trebuie sa te operezi, dar du-te repede, daca stai mai mult poti pati mai multe complicatii

| teiubescana a răspuns:

Trebuie sa te operezi.te operezi si in aceeasi zi iti da drumul acasa

| yayka a răspuns:

Du-te la medic! eu am avut fimoza cicumtricizata si am fost la medic. mi-a facut opiratii dar cu difecte din cauza ca prea mult timp am avut asta. si inca un om a avut fimoza pina la 30 de ai si deacum se facea cancer la el si a trebuit sa amputeze jumate din penis

Întrebări similare