| Anonim1909 a întrebat:

Am fimoza si îmi e extrem de jena sa le spun părinților... (Am 12 ani, aproape 13) Vreau sa stiu pana la ce vârstă se poate rezolva problema asta... Adică ma gândeam ca ma pot duce la medic singur, când voi fi mai mare, ca sa nu fiu nevoit sa le spun părinților... Dau funda! HELP!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai de ce sa-ti fie rusine? E o rusine sa faci prostii nu sa le spui ceva care trebuie tratat medical.

| AFR81 a răspuns:

Salontanul are perfecta dreptate. Nu e loc de rusine aici. Spune-le parintilor si gata. Veti merge impreuna la medic si se va rezolva problema. Asta daca vrei sa actionezi in scurt timp. Daca crezi ca problema ta nu este una grava si poate sa astepte (eu sunt de parerea asta), atunci amana pana vei fi major si mergi pe cont propriu la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-e rușine de părinți, dar te încrezi în câteva sute de străini care ar putea să afle, cu puțin efort, și ce culoare au chiloții de pe tine? Când îți schimba maică-ta pemperșii nu te jenai?
Lasă prostiile astea și vorbește cu părinții tăi.