Si ce daca? Daca e prea greu renunta la ele, axeaza-te pe ce iti place. Dale-n p***** lor de note. Nu lasa notele mici sau vreun burtos ascuns dupa catalog sa-ti spuna cum esti.
Asta mi se intampla si mie, nu reusesc sa retin amaratele de lectii de la biologie, chimie, istorie adica ce e de toceala, doar ca mie nu prea mai imi pasa de acele materii. Sunt la mate/info si atata timp cat am note mari la fizica, matematica, informatica si la restul materiilor am note de trecere sunt foarte fericit.
In legatura cu intrebarea ta. cunosc pe cineva care a luat Lecitina si cica acum invata mai usor.
Bafta.
Lecitina se gaseste in ciocolata.papa la greu sa vezi ce memorie iti faci. o sati aduci aminte si ce urmeaza sa faci deacum inainte. vorbind serios, lasa alte preocupari si apucate de scoala.concentreazate pe invatat, da nu la televizor si la calculator cum fac baietii mei.ci cu cartea in mana dictionarul, caietul si creionul. e greu, dar daca nu tii pasul vor rade ceilalti de tine care merg inainte si nici salut nu-ti mai dau peste doi-trei ani.de ce? fiindca tu esti ratat si ei tin pasul cu vremurile.fii atent ca sunt smecheri.in spirit de gasca, te lasa sa te duci la vale in timp ce ei urca.nu te lasa pacalit de prostii gen; tocilaru, ii e frica de parinti etc.fiindca te lucreaza.si pierzi.eu am pierdut.bine ca m-am trezit la timp.singur ca nu a avut cine sa ma invete. iar copii mei vad ca isi revin incet, incet.ca de acum sunt barbati.succes.
Ia memoplus vezi daca e recomandat la varsta ta, plus capsule moi cu lecitina, succes
Mario1996 întreabă: