| Georgiana_Cristina_1997 a întrebat:

Am foarte mari probleme cu transpiratia pentru ca miroase oribil, daca folosesc piatra de alaun mirosul va disparea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Nu va dispărea. Du-te la doctor la medicul de familie. El îţi va da trimitere la dermatologie pentru că transpiraţia este secretată de glande exocrine, dar există şi posibilitatea ca medicul de familie să te trimită la endocrinologie pentru un consult amănunţit şi în consecinţă îţi va prescrie un tratament. Eu ţi-am dat un sfat pertinent! Dar poţi încerca şi cu piatra.

| Eastwood a răspuns:

Este buna, dar sa stii ca e ceva firesc sa transpiri, oricine transpira, vezi si tu ce cald e afara!

| Georgiana_Cristina_1997 explică (pentru Eastwood):

Dar eu transpir foarte mult indiferent daca e cald sau frig si miroase oribil!

| AdrianBoss17WOLF a răspuns:

Fa-i dusuri dese recomandat de (2-3ori pe zi ) Hidrateaza-te. mananca fructe, legume, beea apa, ceaiuri Bafta

| cineva666 a răspuns:

Piatra a. e buna happy foloseste si sora happy scapi de miros

| PuFaRiNa007 a răspuns:

Nu stiu sa-ti zic pentru ca nu am folosit. Incearca lamaie e foarte buna taie o felie de lamaie si pune-o la subrat maseaza. Sau poti face suc de lamaie si te dai cu el. Lamaia blocheaza intr-un fel transpiratia. Sper sa dea rezultate si la tine :*