| Bunny a întrebat:

Am folosit Zineryt si sincer nu a avut un efect prea marestraight face. Intr'adevar mi'au disparut din cosuri dar am ramas cu pete si am pielea foarte aspra. Am folosit zineryt 2 luni si am renuntat. Mai am cateva cosuri(foarte putine) pe frunte si destul de multe pete pe obraz si barbie. Am mai incercat tot felul de geluri de la Herbalife(si am folosit si >masca-a avut un efect chiar foarte bun dar cand am folosit a2a oara ma dadeam degeabA), am mai folosit masca si gel de la Aslavital si Elmiplant si nici astea nu au facut mare lucru. Ce altceva imi recomandati pana ajung la un dermatolog?(am o progamare peste 3 saptamani si ceva) si vreau pana atunci sa mai atenuez un pic problema. Deci ce imi recomandati? Mersi :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Iti propun crema de galbenele si vitamina E pe cale orala. Petele vor disparea in timp. Tenul tau are nevoie de timp, ca sa se refaca, iar vitaminele (si A, C, Zn sunt bune) il vor ajuta sa-si revina mai repede. Succes!

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Bunny, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eritroacnol dupa ce te speli bine dimineata si seara.

| Bunny explică:

Mersi mult pentru sfaturi! O sa incerc ambele metode!