| mihaitza_5454 a întrebat:

Am fost acum 2 zile la rau si am facut baie si mi-a intrat apa in ochi si mi sa rosit de atunci. Ce remedii stiti sa-mi pun va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| katala a răspuns:

Daca ti-a intrat apa in ochi, e normal sa se roseasca; nu e normal ca dupa 2 zile nu ti-a trecut, inseamna ca ai facut o conjunctivita; incearca comprese cu ceai de musetel, iar daca nici asa nu iti trece trebuie sa ajungi la un medic sa-ti prescrie un unguent. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vispring

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca lacrimezi si te ustura tare,ai conjunctivita.Te poti duce la farmacie sa-ti iei niste picaturi si-ti trece f. repede,am avut si eu.

| nextoyou a răspuns:

Daca lacrimezi si te ustura tare, ai conjunctivita. Te poti duce la farmacie sa-ti iei niste picaturi si-ti trece f. repede, am avut si eu.