| danielpop a întrebat:

Am fost acum 2 zile la sala si am tras cam tare la biceps. De atunci, simt o durere intensa la cot, dar pe partea din interior, si la biceps. Nu imi pot indrepta bratul si nu pot nici sa-l indoi fara sa ma doara. Il pot tine doar intr-o pozitie de "L". Zona nu s-a umflat, dar muschii sunt rigizi. Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

Ungete cu FENILBUTAZONA:

1.se sterge zona cu spirt
2.se lasa sa se usuce (si NU MISCA BRATUL, deoarece rizti sa-ti rupi tendonul, cel mai bine e sa ti-l legi de gat.happy

3.se unge cu unguent de FENILBUTAZONA
4.se aplica un tifon peste, sau o panza subtire curata peste care se fixeaza cu leocoplast o punga de naylon subtire de doua ori pe zi
(dimineata si seara de preferat)

SE evita miscarile BRUSTE si bratul sa stea cat mai fix.
NU SE FREACA ZONA DUREROASA!

11 răspunsuri:
| hiphopbeatz a răspuns:

Ben Gay, o sa te arda.pe dinauntrul muschiului. iar daca tu faci lucruri ce iti ofera febra musculara, trebuie sa il ai in casa.

pace!

| christina1370 a răspuns:

Ai facut febra musculara. va trece in timp. Poti lua o aspirina sau un alt analgezic usor, si fa o baie fierbinte. Mai mult de atat nu ai ce face- trebuie sa astepti sa-ti treaca, inainte de a antrena din nou grupa respectiva.

http://www.starszone.eu/membrii.php?id=6182
xoxo

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Calmează-te, mi s-a întîmplat de fiecare dată după ce ma reapucam de sală.
Trece de la sine în cîteva zile. Pe zi ce trece durerea se va diminua.

| Noir a răspuns:

Mai... nhs ce sa-ti zic sa faci, dar cu siguranta cred ca si tu ai ajuns la aceeasi concluzie:nu mai te duce la sala sau cel putin lasa-o mai moale

| Dăă a răspuns:

Pai nu cred ca te pot ajuta cel mai bine ar fi sa te duci la doctor happy cred ca el te poate ajuta

| Dăă a răspuns:

Maseaza locul dureros cu unguent benghei

| Dăă a răspuns:

Maseaza locul dureros cu un unguent, pana dispare durerea (azi un pic maine un pic) de preferabil unguent benghei

| AlexSala a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acu' vreo 2 saptamani. In 3 - 4 zile a trecut.

| christina_7410 a răspuns:

Cauza posibila, nu te-ai incalzit bine, muschiul era rigid cand l-ai lucrat, putea sa fie ceva mult mai rau, odihneste-l 7 zile. si cand te reapuci fa o incalzire zdravana. poti sa faci ruptura de tendon. asta daca nu e deja...desi nu cred.

| danielpop explică:

Multumesc mult pentru sfat Caliopi

| danielpop explică:

Am citit si pe alte site-uri si forumuri si in cazul in care era ruptura de tendon, zona se invineteste, lucru care la mine nu s-a intamplat.
In legatura cu sfatul lui Caliopi, am facut ce mi-ai spus tu sui vreau sa spun ca da rezultate inca de pe acum...In 2 ore dupa ce am aplicat unguentul, durerea s-a redus considerabil si mana mai este doar putin umflata.
Asta o sa imi fie invatatura de minte pentru alte dati...nu o sa mai fiu asa neglijent cu incalzirea.
Multumesc tuturor pentru sfaturi!