| Alexiaaa26 a întrebat:

Am fost alaltaieri la plaja si nu mi-am dat cu protectie solara pe fata si m-am ars, a doua zi umflandu-ma ingrozitor(in zona ochilor)! Mi-au mai trecut umflaturile, dar inca sunt vizibile! Ce sa fac sa imi treaca mai repede? Am incercat cu gheata si multe creme si sprayuri dar tot la fel de incet mi se dezumfla.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alexandru303 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa astepti. Foarte mult nu ai cum sa scazi din timpul de vindecare, dar daca chiar vrei sa rezolvi iti recomabd sa iti dau cu ulei de masline si daca nu te ajuta multa da-ti si cu oțet in zona umflata. E mai neplacut, dar daca vrei sa iti treaca putin mai repede fa asta. Sper sa iti treaca! Funda?

| anonim2108308 a răspuns:

Incearca cu iaurt grecesc. Este bogat in grasimi si iti hranesc pielea pentru a se regenera cat mai repede. Nu te astepta sa treca intr-o zi ..probabil in 4-5 zile o sa treaca