| FreelancerTony a întrebat:

Am fost astazi sa cumpar pentru tatal meu 2 tipuri de medicamente, pe baza unei retete. Unul dintre ele era gratuit, iar celalalt compensat 90%. Ajungand la farmacie, aflu ca trebuie sa platesc 55 de lei pentru ca:

1. Primul medicament era gratuit ca in reteta
2. Al doilea, desi era compensat 90% pe reteta, farmacista imi spune: "casa nu compenseaza mai mult de 13 lei".

Nu am stat la certurii si lamuriri, pentru ca aveam nevoie urgenta de medicatie. Totusi, intreb: este corecta explicatia pe care am primit-o?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DraGfirE a răspuns:

Sincer sa fiu si eu am patit la fel si intr-adevar unele chiar nu se compenseaza dar ajungi cam tot la acelasi pret ori daca iti da medicamente gratis si celalalt la 35-40 lei nu iese nimic.