| korinoosh a întrebat:

Am fost atacata si m-am ales cu niste vanatai f urate.
Rugamintea mea este ca, daca stiti vreun tratament (naturist, creme, pastile etc) pe care l-ati incercat sau stiti clar ca da rezultate bune (deci nu ceva gasit la un search pe google), sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Poti incerca hpathrombin gel, un unguent indicat de medici in tratarea problemelor de circulatie dar si a traumatismelor.Citeste aici.http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1325

| Malvina24 a răspuns:

Mergi la spital sa obtii un certificat medicol legal care sa-l ai ''la mana'' Vanataile trec de la sine, la farmacie gasesti orice doresti daca ai bani trebuie doar sa intrebi farmacista si ea te va ajuta.

| OanaG a răspuns:

Maseaza zona cu ulei de masline. Functioneazahappy

Sau comprese cu apa rece.

| missbee a răspuns:

Vânătăile sunt practic contuzii realizate prin lezarea vaselor de sânge. Imediat după apariţia lor e ideal să se aplice gheaţă sau comprese cu apă rece, iar la 48 de ore după lovire, comprese cu apă caldă care vor favoriza circulaţia sângelui în acele zone şi vor grăbi vindecarea.
Din păcate nu există un tratament clar pentru vindecarea vânătăilor. Doar le poţi acoperi, cu un far sau fond de ten.
Take care!

| hippiemuslim a răspuns:

In primul rand nu vad relevanta pentru etnia atacatorilor. In al doilea rand nu stiu despre ce vorbesti. Daca ai fost ranita mergi la spital. Ranile nu se trateaza dupa ureche, dai dovada de inconstienta.

| maraa_9303 a răspuns:

Compresele cu ierburi suedeze au efect puternic si rapid.

| Byclick a răspuns:

Ia-ti crema deagle sau Ak47, si o ungi pe rromi care te-au atacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc cand am nevoie Stimuven, e luat de la plafar si e foarte eficient, in 2-3 zile dispar vanataile superficiale si cam in 5 se estompeaza si dispar cele mai serioase.

| korinoosh explică:

Hippiemuslim: am tinut sa spun de unde provin vantaile ca sa nu se creada ca este ceva lipsit de importanta, totusi fiind in joc sanatatea mea daca erau atat de grave apelam imediat la medic si nu la sfaturile utilizatorilor de pe tpu.Este total lipsita de importanta etnia celor care m-au atacat, am considerat insa ca daca tot am inceput prin a spune motivul pentru care au aparut vantaile, stiind si acest detaliu de ce as fi inlocuit cuvantile "doi rromi" cu "doua persoane"?
Nu vad de ce, oricum neajutandu-ma cu nimic din ceea ce rugasem, a trebuit sa vii si cu asemenea remarci care mi se par total inutile.Nu cred ca am jignit pe nimeni!
Multumesc celorlalti pentru sfaturi!