Cam nasol. Vad ca ai un noroc deosebit in ultima vreme...
In alta ordine de idei, http://www.csid.ro/......-7717060/. DE CE NU ESTI LA SPITAL?
P.S. Da' voi nu inchideti de la contor inainte sa va faceti de cap cu instalatia? Geez...
Am fost...
Dar am plecat cu semnatura...
Am luat o tona de medicament si pansamente de la farmacie.
Nu cred ca asta e noroc.
Cam greu sa scriu cu o singura mana.
Ala a fost idiot.mi-a zis ca gazele au fost inchise.
Eu am noroc!
Lui ia ars toata fata.
E internat acum.
Daca medicamentele date la spital nu-si fac efectul, e bine sa te intorci acolo!
Niciodata nu se stie ce urmari poate avea!
Spune-i iubitei tale sa bata la mixer albusul a 3-4 oua pana se face o spuma. Sa ti-o intinda pe tot bratul. Te va ustura la inceput dar se va vindeca in timp. Daca vrei sa ameliorezi durerea imediat, dar numai de moment puneti bratul pe gheata. Eu m-am ars la mana odata si am descongelat astfel toata carnea din frigider.Numai cu crema de albusuri a trecut. Putea fi mai rau, nu te mai pune la chestii din astea si mai crezi si tu in ala cu care ziceai ca ai baut un gin ieri.
Imi e frica sa apelez la leacuri babesti.
Schimb pansamentul la fiecare 3 ore.
Exista risc de infectie si dezinfectez zona cu tot felul de substante la fiecare 3 ore dupa care schimb pansamentul.
Grea operatiunea si dureroasa.
Medicul mia interzis sa folosesc orice fel de leac babesc..ca sa zis asa
Nu stiu cat de babesc e, stiu doar ca mie mi-a calmat durera in scurt timp. Mai e foarte buna crema de galbenele, cea galbena de tip vaseluna, dar faci cum vrei. E bratul tau.
Gradul 3 trebuia sa stai in spital, nu sa vii sa bagi intrebari pe net. Daca ai ceva cu spitalele de stat, mergi la privat. Nu de alta, dar poti sa faci septicemie si sa crapi, sper ca esti constient de treaba asta. Nu e ca si cum te-ai fi fript cu ulei. Chestiile babesti merg la arsuri mai usoare de regula. Eu de exemplu mi-am prajit o mina odata. Literalmente. Palma, in fine. Am folosit miere. Iti amplifica durerea de mori, dar daca nu esti fetita si suporti, trece foarte repede dupa aia si fara basici. Cum ziceam, una e prajeala, alta e gradul 3. Lasa babestile, mergi la spital, ca nu e de joaca.
Am fost la spitalul de arsi si miroase ca drk si saloane infecte, ..cu as putea sa raman acolo?
Inca de cand am iesit am facut o Programare pentru maine dimineata la MedLife.
La Life Memorial Hospital Bucuresti.
Pai pina miine puteai sa ramii, ca nu mureai. Oricum avea cine sa aiba cit de cit grija. Depinde ce intelegi prin "saloane infecte," ca la stat de multe ori unde ai conditii personalul e de rahat, si invers. Eu am fost cu asta mica la consultatie la stat de vreo 2 ori si medicii de nota 11+, asistentele in mare parte idioate, conditii de 1988 toamna. La urgente, tot la stat, conditii ok, asistentele vite cu cabina. La Bacau, in schimb, la stat, conditii asa si-asa (intr-o parte de nota 11, cu nimic mai prejos ca la privat, in alta parte ziceai ca pica pe tine), insa tot personalul de nota 11.
Asa e in Romania...mai bine la privat.
Oricum nu credeam ca sunt asa de grav.
Zi mersi ca esti doar ars si a fost foc "curat" ca sa zic asa. Aia de la Colectiv au fost cazuri de morti care nu erau arsi nici pe sfert fata de tine, doar ca au crapat otraviti, practic.
Cica au inhalat cianuri etc..ala era foc otravit..toate rahaturile erau in focul ala
Da, nu doar cianuri. Auschwitz la patrat. Muma ei de treaba... si cind auzi cretini acuma cu petitii, cu dumnezei, ca satanisti, ca rahaturi, iti vine sa le dai foc. Daca ardea un club de manele sau un restaurant in care era o nunta... ce? Pina la urma tot oameni erau si aia. Dar nah, in astfel de situatii vezi cu citi retardoizi sintem inconjurati.