Are actiune antibacteriana si, probabil, vrea sa previna o infectie! Probabil sunt bacterii sensibile la Cloramfenicol! Daca nu ai incredere mergi la un medic de alta varsta! Spune-i ce tratament iei!
Daca medicul ti-a spus ca este in regula, tu ceri sfaturi de la niste persoane care nu au legatura cu meseria? Pe aici nu vei gasi doctori poate doar cineva care a facut un curs de sanitari si acum se da mare dand sfaturi aiurite. Care-i logica?
Eu faceam referire la acea zgarietura din ureche cand mi-a tras ceara din urechi cu acel furtun ce aspira daca e normal sa se intample asa in unele cazuri sau daca o mai patit careva, ca doar nu cred ca sunt singuru care si-o scos ceara din urechi. dar in legatura cu acea zgarietura o zis ca trece in 3 zile cu picaturi daca ma intrebi pe mine nici nu stiu cum se cheama denumirea acelei proceduri eu credeam ca face ceva spalaturi in ureche nu aspira ceara cu un furtun despre sfera olr nu am deloc cunostinte
Nu-i problema. Zgaraietura va trece. Bine ca ti-a aspirat si n-a facut spalatura. Bunicul meu a ramas surd din cauza spalaturii. Jetul de apa oxigenata poate fi, uneori, prea puternic pentru timpan. Tiuitul in urechi poate fi si de la alte cauze. Mergi la medicul de familie sa-ti ia tensiunea!
Am medic de familie da nu-s angajat asa ca nu imi poate da trimitere da tensiune da si multe alte cauze mersi oricum
Nu trebuie trimitere de tensiune. Medicul de familie ti-o ia pe loc cu tensiometrul. La noi si cand ma duc sa-mi iau medicamentele imi ia tensiunea si nivelul de oxigen iar daca nu mananc si cer, imi ia si glicemia. Sau mergi la o farmacie si spui ca ai niste ameteli si vrei sa vezi daca ai tensiune mare.
Da iti multumesc frumos, da nu inteleg de ce mi-a dat pentru acea zgarietura din ureche picaturi oftalmice suspensie de la betabioptal ce treaba are picaturile oftalmice cu acea zgarietura din ureche
Acum vad ca s-a mutat tiuitu si la cealalta ureche cred ca la ambele imi suna nu stiu ce sa ma fac ma distruge psihic tiuiturile astea macar daca ar mai inceta dar sunt permanente 24 din 24
Am inteles sunt pentru a nu face infectia, atata timp cat nu imi fac rau nu e nici o problema. mersi frumos pentru sfat. totusi putea fi mai atent cu sonda aia sau ce era aia sa previna zgarietura.
Dar un lucru ma nelinisteste de ce mia aspirat ceara din ureche si nu a facut spalaturi cu apa mi-a aspirat cu un furtun sonda nici nu stiu ce e chestia aia, mentionez ca un alt doctor m-a pus sa cumpar un spray pentru ceara si cu sprayul acela sm dat 3 zile sa se inmoaie dopu de ceara
Chestia cu sprayul o puteai face si tu acasa, fara sa mai mergi la ăia cu aspiratoru.
Are actiune antibacteriana si, probabil, vrea sa previna o infectie! Probabil sunt bacterii sensibile la Cloramfenicol! Daca nu ai incredere mergi la un medic de alta varsta! Spune-i ce tratament iei!
De obicei se fac spalaturi cu apa calda, nu stiu unde ai nimerit tu de ti-a aspirat ceara din urechi.
Da asta ma intreb si eu la urgente la orl am fost si erau 2 arabi o femeie si un barbat
Din câte știe moașa, da
O să reziști tu cumva, ești bărbat puternic!
Crezi tu Diana ca o sa rezist?
poate
In rest esti ok toate bune si frumoase?