Imi zici catzi ani ai ...pai,nu trebuie sa o tratezi nici cum,doar sa o lasi sa se vindece singura, si nu se poate infecta, stai linistit.sunt fata si am luat un pumn in gura de la un fatalau, de 17 ani.de atunci, nici nu se uita la mine, el a ramas cu amandoua buze sparte + capu.nu d ela mine, de la ai mei,(tovarasii)deci, lasa sa se vindece singura... fundita.:O3?
.apa oxigenata si rivanol...Primul pentru a preveni o oarecare infectie si altu pentru a ''grabi''vindecarea.(eu le-am folosit pentru arcada ''locul unde sunt spancenele'')
Cu mult timp in urma, un coleg mi-a pus pedica in clasa, eu am cazut pe un fier de la o banca (era in forma de carlig).Mi-am spart buza superioara in partea stanga...In prezent, in locul sparturii am o piele mai groasa, ca o bubita,nu este mare,Nici nu cred ca cineva observa,deoarece eu am buze destul de mari, cert este ca daca imi ating buza, o simt Stai linistita, trece.
Grija mare cu primitul-datul batailor. Evita ''prieteni''violenti
Nu cred ca e foarte grav.este normal ca sa fie imflata putin.Si eu stiu...ca sa nu se infecteze date cu putin spirt.Iar acolo pe la dinte asa ar trebui ca sa nu umblii (adica ca nu te atinci cu mana...mai ales murdara sau sa dai cu limba). Daca crezi ca este grav poti merge la un medic. Sper ca te-am ajutat dai fundita?
Mai bine te duci la un doctor. si fi si tu mai atent. oricum imi pare rau pentru ce ai patit. FI si tu tare si batel. bafta
Dupa parerea mea, ar trebui sa consulti un doctor! Si data viitoare sa ai mai multa grija. Apropo imi pare rau! fundita?
Mario1996 întreabă: