| BananaSuparata a întrebat:

Am fost bolnav. Ma durea capu aveam febra. Si acum am mucus in calea respiratorie de la nas spre gat. Sinusurile. Nu pot sa imi golesc nasul. Suflu ca nebunu. Am incercat spray, creion nazal. Dar nimic, Musucul ramane acolo

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danielutzica a răspuns:

Asa am patit si eu si m-am operat de polipi

3 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna. sfatul meu e sa mergi la un medic... el iti va trimite o trimitere sau in resp spital te va ajuta operandu-te..iti va face cateva injectii etc...trebuie sa mergi la medic. operatie trebuie sa o afci altfel va fi mai rau pentru mai tarziu avand problema cu respiratia!

| alexalex2001 a răspuns:

Cateodata asa mai patesc si eu.Cumpara un olynth si o sa vezi ca peste un sfert de ora o sa iti treaca. Dar totusi nu e de gluma. Du-te si la un control sa te vada un medic.Nimeni nu e in stare sa iti zica ce sa faci in afara de un medic.Bafta!

| RomulusMilea a răspuns:

NU mai sufla tare nasul, rişti să te îmbolnăveşti în zona urechilor, nu este nicio glumă.

La medic ai fost?

Bea lichide multe, ceai de tei, ceai de ceapă (asta este pentru cei tari), dar în primul rând la medic cu tine, să nu apară complicaţii, astea sunt mai greu de tratat şi de suportat. Sănătate multă!