anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu cineva care a avut limfom la creier la un control de ochi deoarece nu vede deloc,si a zis ca ori e ceva virus ori a coborat limfomul, in ambele cazuri chiar daca se trateaza au spus ca tot la fel va ramane, nu va mai vedea.Stie cineva ce se poate face pentru a putea vedea iar? Ceva solutie,ei se ocupa cu tratatul problemei, nu si rezolvarea de asta va intreb ca poate exista ceva cale.(vede blurat, poarta ochelari degeaba)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca cineva oricine să poată răspunde la întrebarea asta trebuie să ştie aproximativ tot despre limfomul ăla. Unde e în creier, ce structuri a afectat, a avut recidivă? Ce tratament a primit persoana respectivă pentru limfom?

Şi chiar cu toate informațiile e posibil să fie imposibil de răspuns oricum. Eu vreau să vă ajut măcar cu o explicație dacă îmi dai mesaj privat şi eu vă dau un mail/număr unde să îmi trimiteți toate hârtiile pe care le aveți despre asta.