Tu nu cred că folosești spf așa e? )
în perioada asta soarelele arde oribil, fața ta e mega sensibilizată de la tratamente, contactu cu soarele = rezultatu ăsta + lipsa unei rutine cum trebuie, adică cu hidratare permanentă.
ia-ți un spf de la farmacie cu factor 50 neapărat pe care îl poți MEREU cân d ieși din casă
dimineață : spălare cu gelu de curățare
SPF
seara : apă micelară (chiar dacă nu te machiezi, e necesară dacă folosești spf)
spălare cu gelu de curățare
crema effaclar duo
cremă hidratantă
rutina asta zilnic
mor de dermatologii ăștia care nu-ți spun nici măcar de SPF...
Foloseste o alta crema hidratanta pentru ten si aplica-o de 2-3 ori pe zi eu recomand crema hidratanta pentru fata de la Roche-posay, Hydreane Legere
Să le bată de creme că si eu tot pe alea le foloseam, imi zicea dermatologul. La un moment dat mi se usca pielea de la nas sau zona maxilarului asa ca ma dadeam cu o crema hidratanta: Nivea pur si simplu. Incearca sa folosesti mai rar produsele sau sa faci o pauza de la ele pentru ca altfel o sa iti strici tenul. Si eu sunt plină de cosuri dar deja m-am saturat de la atatea creme asa ca pur si simplu ma spal pe fata cu apa si sapun iar daca mai apare cate un cos, pun foarte putina crema de la mario badescu. By the way, incearca un spray facial, nu e asa puternic si e calmant. Eu am ceva tot de la mario badescu, un spray cu castraveti, aloe vera si trandafiri, sincer, il ador. Sper sa fii ok!